Åter HEMMA efter 4 grymma månader!

Sedan 30 timmar hemma i vår lägenhet i Majorna, Göteborg. Efter att ha varit på vift i nästan fyra månader känns det förvånansvärt mycket som vanligt vilket på intet sätt är dåligt. Vi har haft det underbart och min lilla familj har upplevt mängder av nya spännande saker varav väldigt många ni har fått ta del av (för er som är nya här på bloggen så är det bara att klicka sig tillbaka i historiken).

De två kalla “sommar”-månaderna då jag jobbade i Årdals hemsjukvård kommer vi fram för allt att minnas för alla fantastiska fjällturer vi tog vid de branta undersköna fjordarna och…

…bland Jotunheimens karga snöklädda toppar.

Våra sju veckor i Grekland som följde Årdal är svåra att sammanfatta då vi hittade på mängder av trevligheter, men om man skall nämna det som min fru härom dagen kort och gott kallade för “Det BÄSTA” så är det så klart våra tre dagar på Olympen som skall nämnas…

…och då kanske fram för allt känslan av att stå över Musornas Plateau och blicka ut över berg och hav. Sällan har jag varit så lycklig som där och då. På något konstigt vis så kändes det som om min själ öppnades och all världens skönhet strömmade in utan filter. Helt klart en mycket speciell plats…

Kan inte komma på hur vi på ett bättre sätt hade kunnat utnyttja dessa fyra månaderna av föräldraledigheten. Kan ni?

Nu, som sagt, i HöstGöteborg som inte är lika dramatiskt och storslaget men ändå vackert på sitt sätt och kanske fram för allt så är det HEMMA!!!

Kommer tyvärr inte ha så mycket tid att njuta av det nu. Familjens resurser är inte oändliga och jag har inte jobbat sedan den 16:e Augusti. Imorgon är det dags att packa väskan för på Onsdag bär det åter av mot landet i väster och nya äventyr!

/Andreas

PS Vår dotter har gått från att vara 9 till att 13 månader. Självklart är det absolut största med dessa fyra månaderna att ha fått ha spenderat så mycket tid som jag har gjort med henne och att få vara en del av denna lilla persons framväxt. Att dessutom ha fått vara på dessa platser, som bara kan beskrivas som naturens under, tillsammans med henne får anses som pricken över i:et, russinet i kakan och allt vad det nu heter…

PPS Följ gärna bloggen via Facebook där jag bland annat lägger upp intressanta artiklar och annat smått och gott!