Pre-Post-Årdals-Sentimentalitet…

Det har varit en hel del jobb i sommar och där emellan har jag försökt att vara en bra far och make samtidigt som jag känt att orken inte riktigt räckt till för att skriva så mycket som jag velat här på bloggen. Kanske inte konstigt att längtan efter semester har känts olidlig de senaste dagarna, nu när ledigheten bara är runt kröken. Hjärnan har börjat gå vidare till nästa fas!

Och så kom en eftermiddag som denna, då jobbet i hemsjukvården i Årdal visar sig från sin bästa sida.

Solen strömmar in genom soltaket i hemtjänstbilen, Ray Ban:s på, på P3 spelar de Hjärteknuser…

…fjällen tornat upp sig och lägger byn i skugga, som de bara kan göra i Årdal och……i backspegeln glider fjorden förbi, i munnen en marsipan ur Twix-påsen som en av tanterna tryckte ner i fickan på mig för att jag stannade lite längre än vad jag behövde…

Hemma bäst, men borta bra och när borta är här, så vet ni som har följt våra äventyr här på bloggen, att det inte är illa alls!

/Andreas

PS Tror att jag lider av solunderskott och att det fina vädret lockat fram lite extra mycket sentimentalitet…

 

One thought on “Pre-Post-Årdals-Sentimentalitet…

Comments are closed.