Norska mysterier…

Ledig helg i Bergen med familjen var en katastrof!!!

I alla fall om tanken med helg är att man skall känna sig utvilad på måndag. En intensiv helg som avslutades med en 4 timmars bilresa tillbaka till Årdalstangen. Framme vid midnatt och idag ringde klockan 06.30. TRASIG är känslan i kroppen idag.

Av denna anledning väljer jag att inte skriva om Bergen idag då jag vill vara vaken när jag skriver om den upplevelsen. Istället tänkte jag visa er varför norrmän blir norrmän och inte tex svenskar.

Se bara på denna “första bildeboken”, den innehåller svaret på många norgemysterier!

Som varför du aldrig ser en Norrman äta riktig lunch…

Eller hur mördande reklam som krävs för att “Tran” (fiskleverolja, som varit med tidigare här på bloggen) inte skall försvinna ur hyllorna!!!

Återkommer med Bergen-bilder ASAP

/Andreas

2 thoughts on “Norska mysterier…

  1. Inga

    Fy för fiskleverolja! Vilken fullkomligt vidrig smak! Minns att jag hällde oljan i vasken, när jag var barn. Tyvärr köpte mamma genast en ny flaska. Traumatiserande barndomsminne som kanske rår för, att jag fortfarande inte tycker om fisk.

Comments are closed.